tiistai 1. toukokuuta 2012

Black Phoenix Alchemy Lab.

Valpurin ajan kunniaksi tuntui hauskalta ajatukselta väkertää vihdoin pieni postaus itselleni yhä vieraita tuoksuja luovasta Black Phoenix Alchemy Labista. Mittumaaria ja vielä valovuosien päässä häämöttävää kekriä odotellessa on mitä mainioin ajankohta tutustua lähemmin jännittävään brändiin. Synnynnäisten synkiöiden ja okkultistien unelmatuoksut tulevat tässä.


Suomalaisittain yhä melko pienten piirien tuntema Black Phoenix Alchemy Lab on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Ensiaskeleensa Elizabeth Moriarty Barrialin ja Brian Constantinen perustama yritys otti jo vuonna 2002. Black Phoenix Alchemy Labin 5 ml-pulloissa myytävät tuoksuöljyt ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta eläinystävällisesti tuotettuja, ja sopivat näin ollen myös vegaaneille. Hyvältä kuulostaa sekin, että kaikki tuoksuöljyt sekoitetaan käsityönä. Black Phoenix Alchemy Lab myös lanseeraa tuoksujaan tiuhaan - aina täyden kuun aikaan!


Taiteen, mytologian, okkultismin ja kauhutarinoiden inspiroimia tuoksuöljyjä on syntynyt jo kunnioitettavasti toista tuhatta. Keräilykohteiksi muodostuneista tuoksuista kalleimmat ovat Wikipedian mukaan voineet kustantaa äveriäämmille fanaatikoille jopa 800 dollaria. Mikä tahansa kuoleman ja intohimon tai Cthulhun ja Ihmemaan Liisan välillä kiinnostaakaan, saattaa valikoima olla runsaudessaan monelle meistä varsin uuvuttava.


Aina yhtä ihastuttava tuoksuttelija, Katie Puckrik, ottaa alla brändistä selvää.


Black Phoenix Trading Post - Sekalaisia BPAL-oheistuotteita myyvä nettikauppa.
Twilight Alchemy Lab - Valikoidut tuoksut mm. rituaalitarkoituksiin.
Black Phoenix Gazette - BPAL:n blogi..

...

4 kommenttia:

 1. Olen silmäillyt noita tuoksuöljyjä silloin tällöin mutta koska olen ollut niin rahaton niin ei ole tullut tutustuttua sen enempää. Mutta kyllä minä vielä joskus! ;-)

  VastaaPoista
 2. Hoo miten mielenkiintoiselta vaikuttava! Kyllä mielenkiinto heräsi :)

  VastaaPoista
 3. Blogisi sivuilla on paljon muiden ottamia Ammattivalokuvia etkä yhdenkään kuvan kohdalla mainitse kuvien ottajan nimeä tai muutakaan tietoa. Olethan tietoinen siitä mitä tekijänoikeuslaki tähän sanoo?
  Kuvaan on oikeus kuvaajalla, ja häneltä on kysyttävä lupa niiden käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Toki olen tietoinen tekijänoikeuksista, olenhan blogannut jo vuosia ennen Oopiumiluolaa.

  Intohimoisena harrastelijavalokuvaajana minulle on kunnia-asia ottaa valokuvani itse. Suurin osa pullojen kuvista on firmojen omia promokuvia. Informatiivisessa tarkoituksessaan ne palvelevat hyvin blogiani, ja ovat luonnollisesti eduksi tuotteille itselleen.

  Toistaiseksi kukaan ei ole minua lähestynyt tekijänoikeusrikkomuksen johdosta.

  VastaaPoista