lauantai 12. toukokuuta 2012

Yves Rocher Monoï Eau des Vahinés.Monoï taisi olla pelkkä aurinkoöljy joskus vuonna 1995..  Minullakin oli  aikansa hittituote - mutta lähinnä juuri hurmaavan tuoksunsa takia. Innostuin hiljattain iki-ihanien More To Loven tyttöjen blogikirjoituksen myötä tutkailemaan Yves Rocherin nettikauppaa. Siellä selatessa Monoï sitten tökkäsi silmääni. Päätin rientää ihan myymälään asti nuuhkimaan. Kuin olisin matkustanut ajassa kauas taakse, lapsuuteen asti. Täysin unohtamani Yves Rocher on nyt kohdallani herännyt henkiin.

Aistillinen ja kukkainen tuoksu vie ajatukset turkoosinsinisen meren ympäröimälle paratiisisaarelle. Gardenian ja ylang-ylangin pehmeät sävyt yhdistyvät sensuelliin vaniljaan: tuoksu hyväilee aistejasi kuin auringon lämpö.


Varhaisteinistä asti tutuksi tulleet tuotekuvaukset saavat hymähtämään, mutta ei ylpistyneesti. Suora lainaus Yves Rocherin nettisivuilta on täyttä totta. Vakava mieliala ja turhan aikuinen asenne on syytä unohtaa kotiin tätä tuoksua tutkaillessa. Kun sen rohkaistuu päästämään iholle todella pulahtaa palmupuiden alta kirkkaaseen mereen. Sen pehmeys kutittaa suloisesti. Rentouttaa. Tämän kanssa ei ole kiire minnekään. Voi vain huokaista syvään ja nauttia sen tyynnyttävästä vaikutuksesta. Monoï keinuttaa hellästi lämpimissä aalloissa.

Tällaiseen huolettomaan hetkeen voisi helposti jäädä. Todennäköisesti pitkäksikin venyvä kaukomatka on myös ilahduttavan edullinen - 100 ml:n pullo lähtisi kaupan hyllyltä mukaan alle 20 eurolla. Laatu voisi hinnan ja brändin puolesta arveluttaa. Tuoksu on toki valmis sellaisenaan, ja onkin turha odottaa järisyttäviä juonenkäänteitä. Mutta Monoï myös viipyy iholla pitkään. Se tuo hymyn huulille. Toivottuja ominaisuuksia kesätuoksulle.


..

2 kommenttia:

  1. Mulla on tästä sarjasta ollut joskus saippuaa ja vartalotuoksua ja olen vähän kaipaillut niitä. Kiva, että valikoimaa on taas tullut kesäksi, pitää käydä se saippua hakemassa. :)

    VastaaPoista
  2. Luulenpa, että suihkusaippua kotiutuu tähänkin huusholliin.. :)

    VastaaPoista