lauantai 19. toukokuuta 2012

Jo Malone London.
Englantilainen Jo Malone London on perustettu vuonna 1994. Brändin laajaan valikoimaan kuuluu cologne-tuoksuja sekä ihonhoito- ja kylpytuotteita. Näiden ohella Jo Malone on erikoistunut myös kodintuoksuihin. Jo Malonen putiikeissa värimaailma on hillityn valkea. Pakkauksissa sama yksinkertaisuus yhdistyy särmikkääseen mustaan. Pullot ovat raskaita. Jo Malone on perusilmeeltään arvokas, kevyt ja viaton.

Herkät, puutarhojen inspiroimat, ja varsin autenttiset colognet haastavat L'Occitanet ja Guerlainin Aqua Allegoriat ansiokkaasti. Jo Malonen colognet viipyvät vieraisilla useamman tunnin. Halutessaan tämän tyyppisiä tuoksuja voi huoletta sumuttaa raikastamaan huoneilmaa. Jo Malone myös kehottaa sekoittelemaan simppeleitä tuoksujaan rohkeasti kantajalleen mieluisaan, yksilölliseen muotoon. Minulle jokaisessa Jo Malonen tuoksussa tuntuu piilevän sama vaarallinen ominaisuus - iholta haisteltuna nenääni välittyy rehellinen, pilaantuvan maljakkoveden aromi. Kesäkäyttöä ajatellen tykkäänkin käyttää näitä ennemmin hiuksissani muutaman suihkauksen verran.
Ajoittain Jo Malone lanseeraa kausituoksuja. Rajoitettu Plum Blossom on talon tuorein lanseeraus vakiovalikoimaan ilmestyneen Nectarine Blossom & Honeyn ohella.

Tämän postauksen kuvista jokainen on peräisin Jo Malone Londonin virallisilta kotisivuilta.
..

2 kommenttia: