lauantai 19. toukokuuta 2012

Black Phoenix Alchemy Lab.

..
..Black Phoenix Alchemy Lab saapui luokseni postitse Tuoksufoorumilta tutun Kosmoskukan toimesta. Värikkäitä, niin kutsuttuja Imp's Ears-näytteitä paljastui pehmoisesta samettipussukasta kaikkiaan 16 kappaletta. Ensikohtaamisemme teki minuun suuren vaikutuksen. Alla siististi listattuna nuuhkimani näytteet.


Ars Amatoria Jezebel ja Vixen
Ars Draconis Dragon's Claw ja Dragon's Eye
Ars Moriendi Sheol
Bewitching Brews Dove's Heart ja Jolly Roger
Diabolus Fenris Wolf ja Bluebeard
Excolo Lilith
Mad Tea Party Eat Me
Märchen The Night Raven
Rappaccini's Garden Squirting Cucumber
Sin & Salvation Lust
Wanderlust New Orleans ja Tintagel


Black Phoenix Alchemy Labin tuoksuöljyt ovat paksuja. Niin ruumiiltaan kuin sielultaankin. Synkeästä nimestään huolimatta ne tuottavat kantajalleen vilpitöntä iloa. Alkoholittomat tuoksuöljyt ovat yhtä aikaa helliä ja täyteläisiä. Kirkkaat, kellervät, ruskeat ja lohenpunervat öljyt sokaisevat hetkessä. Alkoholittomien tuoksujen pehmeys ja välitön lämpö saa minut paikoin järkyttymään. Hihkumaan ilosta. Minulla on suuria vaikeuksia tutkailla näitä rauhassa ja maltilla.


Tämän voisi rinnastaa uuteen, mutta jo ensisilmäyksellä tuttuun suosikkiyhtyeeseen, joka setin ensimmäisen biisin aikana saa rinnan läpättämään villisti. Eat Men kermaisen mausteisia leivoksia pomppii eturivin loimusilmäisten neitojen päiden yllä. New Orleansin vanhahtava palasaippua pesee pahan pois aivoistani. Siinä on jotain kauan sitten menetettyä, saavuttamatonta. Jotain lanteita keinuttavaa.


Se saa hymyilemään hiljaa itsekseen kauneimman kitarasoolon kutiattessa kaulaa. Sen taika tarttuu käteeni johdattaen minut vehreään ja tuoreeseen kesään. Jonnekin keskelle tummaa metsää. Valo välkehtii jumalaisen lammen pinnalla. Aurinko kimmeltää vehreiden oksien lävitse. Tanssin hymy huulillani. Ilman alkoholia.


...

4 kommenttia:

 1. Slurps, toi Eat Me kuulostaa ihanalle! Jeps, ihania tuoksuja ovat ja mikä parasta, eivät mitään älyttömän hintaisia edes. Tai litrahinta on joo iso mutta mulle varmasti piisaa se 5 ml aika hyvin, tuntuvat olevan suht riittoisaa tavaraa. Varmasti tulee nimittäin minun joskus ostettua muutama "isokin" pullo.

  VastaaPoista
 2. Mulla on pitkä lista tuoksuista, joista haluaisin vielä samplet.. ennen pullotilausta.. :D En ihmettele ollenkaan, että monet on friikanneet juuri tähän brändiin. Kuvasto tosin lienee monelle turhan humoristinen tai lapsekas. :D

  VastaaPoista
 3. Firman verkkosivut eivät ainakaan mua houkuttele, joten oli kiva tietää, että te olette tykänneet näistä.

  VastaaPoista
 4. Hyvin hankalat sivut minustakin. Saisi olla kuvia itse tuotteista, vähemmän mielikuvakikkailua, ja isompi fontti..

  VastaaPoista