torstai 17. toukokuuta 2012

Tauer Perfumes.
“You need absolute freedom to create beautiful fragrances.
 And you need time. And the best ingredients you can get. 
That is the true mystery how to create thrilling fragrances.”
Andy Tauer


Andy Tauer lanseerasi ensimmäisen tuoksunsa vuonna 2005. Sveitsiläinen itsenäinen parfymööri on ollut jonkin verran kielen päällä useammankin suomalaisen tuoksuharrastajan toimesta. Tästä intoutuneena minäkin tilasin näytepaketin tältä kiehtovalta itseoppineelta tuoksutaiteilijalta.
A Discovery Setiin saa tuoksut valita ihan itse. Lähetys saapui todella nopeasti, parissa päivässä tilauksesta. Hintakin on mielestäni varsin edullinen, noin 26 euroa. Kompaktissa ja tyylikkäässä peltirasiassa on hauska liukuva kansi. Kannen alta paljastuu kätevät infokortit kustakin tuoksusta. Valitsin omaan settiini Tauerin ensimmäisen tuoksun, Le Maroc Pour Ellen, kiitellyn L'Air Du Desert Marocainin, Incense Rosen, Lonestar Memoriesin sekä Incense Extremen.Paria samplea olen jo nuuskinutkin. Kirjoittelen tuonnempana niistä hieman lisää.

 ...

3 kommenttia:

  1. Haa, mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä tuleman pitää! Minulla on joku mystinen rakkaussuhde Tauerin tuoksuihin jota en osaa ollenkaan selittää.

    VastaaPoista
  2. Aattele, mä oon tarkoituksella jättänyt lukematta muutamat sun (ja kaikkien muidenkin) arvostelut näistä - ettei ne vaikuttais omiin kokemuksiini. Sama koskee suurinta osaa tuoksuista joista en vielä ole ehtinyt muodostaa itse mielipidettä. Leffoista ja levyistä puhumattakaan.. :D

    VastaaPoista
  3. Minä teen tuota myös. Siis että jätän lukematta toisten arvosteluja jos tiedän, että meinaan tutustua juuri siihen tuoksuun suht lähiaikoina. Toisaalta en välttämättä enää muista kunnolla mitä joku toinen on jostain tuoksusta sanonut vaikka olisinkin lukenut sen jos vaan aikaa on kulunut tarpeeksi. Sitten onkin hauskaa palata lukemaan se uudestaan, kun on ensin itse tuoksutellut kyseisen tuoksun.

    VastaaPoista