torstai 12. huhtikuuta 2012

Tuoksutreffit.Minäpä pääsin eilen elämäni ensimmäisille tuoksutreffeille!! Gogolin ja Christian Aigun ansiosta tapasin eilen ison joukon tuoksuihin friikahtaneita upeita tyyppejä, tuttuja Tuoksufoorumilta. Tilaisuus oli minulle henkilökohtaisesti hyvin ainutlaatuinen, pääsinhän kaiken muun ihanan lisäksi ihailemaan maisemia Vuosaaren tornitalon, Cirruksen, 26. kerroksen kattoterassilta.
Tarjolla oli shamppanjaa, petollisen hyviä drinkkejä ja maistuvia cocktail-paloja. Ilta täyttyi vilkkaasta puheensorinasta, innostuneesta nuuhkimisesta (nyt viimeistään käsitän, etten ole hullutuksineni yksin!!) sekä PP Perfumesin tuoksuihin tutustumisesta. Mukaamme saimme goodie bagit. Elämäni ensimmäinen sekin!!
Lisäksi kiikutin kotiin hartaudella odottamani Jo Malonen tuoksun, jonka avulias Gogol toi minulle Roomasta asti. En malttaisi odottaa seuraavia tuoksutreffejä. Kaikille uusille tuttavilleni isot halit!!..

7 kommenttia:

 1. Iso hali takaisin, oli mukava tutustua! Minullekin tuoksutreffien goodie bag oli elämäni ensimmäinen! ;-) Itse tuoksutreffien lisäksi tietysti. =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hauskasta seurasta! Tiialla oli illan classyin maku ja taisin saada sulle tartutettua pientä kipinää venäläiseen nahkaan!

  Tiia on BTw taitavasti rajannut kuvista pois meidät paljetteinemme plus tornitalon terassin tuulen joka oli omanlaisensa extreme-kokemus!

  Nauti Jo Malonesta - saatkin sen käyttöösi kätevästi ennen raparperi- ja sireenisesonkia!

  Jos Amouage Gold herättää yhtään uteliaisuuttasi, pyydä multa näyte lainaan ensi kerralla!

  VastaaPoista
 3. Olitpa fiksu kun kuvasit valoisalla :) Mulla on vain hämäriä Hipstamatic -kuvia.

  VastaaPoista
 4. Oli ihana ilta, ja hauska tutustua! Toivottavasti näitä treffejä tulee vielä lisää!

  Muuten, jos haluat vertaistukea putiikkikierrokselle, niin lähdetään joku kerta koluamaan niitä yhdessä? Mäkin meinaan hieman arkailen niitä. En vedä herneitä nenään, jos et innostukaan ajatuksesta, mutta ajattelinpa nyt kuitenkin ehdottaa :).

  VastaaPoista
 5. Teille kaikille yhteisesti, olen hurjan onnellinen uusista tuttavuuksistani!! :)

  Gogol, Venäjän nahkanamu on ostoslistallani!! Vielä en ole suihkaissut Jo Malonea. Pulloa olen ihastellut, ja pelkään/odotan mielettömiä lapsuussäväreitä.. :)

  Syysviiru, sun kuvat oli paljon hienompia. Tykkään Hipstamaticista ja Instagramista. :)

  Hellin, ensi (no siis oikeastaan seuraavaan) viikkoon!! Kellonaika mätsää, mutta tsekataan se vielä lähemmin. :)

  VastaaPoista
 6. Hei Tiia!

  Kiitos vielä mukanaolostasi! Oli upeaa saada tavata teitä kaikki yhdellä kertaa ja totta kai päästä esittelemään teille uutuuksiamme sekä niitä ekskluja. ;) Seuraavaa tapaamista odotellessa...

  VastaaPoista
 7. Ooh, onneksi uutta tapaamista pukkaa jo! :)

  VastaaPoista