sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Serge Lutens Louve.Vielä tätä blogia aloitellessa ranskalainen Serge Lutens oli minulle tuntematon nimi. Hiljalleen se alkoi tulla vastaan joka kulman takaa. New Yorkissa tein vihdoin pientä tuttavuutta niche-friikkien jumaloiman brändin kanssa. Sain apua tuoksututtavaltani, Gogolilta. Hän kantoi luokseni aina Roomasta asti pienen kasan Serge Lutens-näytteitä.


Louve oli minulle täysin vieras, sokkotilaus. Meidät esitteli toisilleen tympeä herra paperiliuska. Oli hänen syytään, että ensivaikutelma uudesta rakkaastani oli kaunis, mutta etäinen. Odotin yli viikon ennen paljasta ihokontaktia. Louve, naarassusi, on vievä jalat altani.


Liukkaat cocktail-kirsikat paljastavat altaan mehevät mantelit. Sellaiset, jotka haluaa napata suihinsa välittömästi kuuman glögin pohjalta. Myös pistaasijäätelö on aina ollut suosikkimakujani. Mikäli pistaasijäätelö olisi hehkuvanpunaista se kuvastaisi tätä tuoksua mitä täydellisimmin. Vaikka syön laskiaispullani mansikkahillolla tätä ihanaa mantelimassaa haluaisin nuolla pitkään ja hartaasti kera shamppanjan. Mietin, voisiko Chisu tuoksua tältä. Imeskelen tahmeanmakeita sormenpäitäni. Naarassudellani on häikäisevät hiukset ja hunajainen iho. Hänen verenpunaiset huulensa tahrivat omani tunnistamattomiksi. Kun hikisimmät tunnit ovat menneet saatan onnellisena syleillä jumalatartani aina auringonnousuun asti. Unessa enkelit ripottelevat päällemme ruusun terälehtiä. Ilmassa leijuu pehmeiden siipien levittämää vaniljaista tomua, lakanoilla kevyttä, mutta alkukantaista myskiä.


Minun nenässäni Louve on kauniin eroottinen.


Tiedän tarvitsevani hänet omakseni.


....

6 kommenttia:

 1. Oh. Louve on minulla haavelistallani eli hauluaisin joskus kokeilla. Nyt vielä enemmän!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitettu. Mä olen aina yhdistänyt Louven Angelina Jolieen, mutta Chisu...kyllä! Ehdottomasti.

  Mä sain Louven lahjaksi, ja käytin yhden pullon melkein loppuun. Pidin siitä paljon, mutta se tuntui päällä aina hivenen vieraalta. Louve on tuoksu, jota ihailen tästä lähin hieman kauempaa.

  VastaaPoista
 3. Mä odotan, että joku vielä kiroaa mun Chisu-vertauksen.. :D Angelina Jolie on mulla jäänyt aina hieman etäiseksi, mutta kaunishan hänkin on.

  Mulla Louve menee kyllä varmaan aika pian hankintaan. :) Mohn, voin lähettää tän samplen sulle -- jos vaan maltat odottaa siihen asti, että saan törsättyä kokonaiseen pulloon.. ;)

  VastaaPoista
 4. No toki jaksan odottaa, oletpas ihana!!

  VastaaPoista
 5. Onpa mahtavan hekumallinen arvio! Marsipaani, mantelit, pistaasi ja kirsikat... must smell! Chisua en tosin haluaisi haistella.

  VastaaPoista
 6. Louve odottaa sua piirongillani... puhutaan huomenna tarkemmin lisää.

  VastaaPoista