lauantai 19. marraskuuta 2011

Osallistu Oopiumiluolan ensimmäiseen arvontaan!!

Blogini on saavuttanut lyhyessä ajassa jo muutamia lukijoita. Se on minulle suuri ilo! Kiitollisena tästä haluaisinkin nyt kyhätä pystyyn blogihistoriani ensimmäisen arvonnan!!

Osallistuminen on yksinkertaista. Sinun tulee vain kertoa oma lempituoksusi. Voit myös kertoa uusimmasta tuoksututtavuudesta, tai haaveilla täällä ääneen jostain tulevasta hankinnastasi. Kaikki ruusut ja risut blogiani koskien ovat toivottuja. Lähtökohtaisesti kirjoitan blogiani vain omaksi ilokseni, mutta kaikki ideat ovat aina tervetulleita.

Mikäli sinulla on tunnus Bloggeriin voit liittyä blogini lukijaksi sivun oikeassa laidassa. Olen huomannut, että jokin estää ajoittain tuon Lukijat-osion näkymisen kaikissa Bloggerin blogeissa, mutta muutamalla päivityksellä sen pitäisi latautua näkyviin. Jos sinulla ei ole tunnuksia voit osallistua joka tapauksessa kunhan muistat liittää vastaukseesi nimen ja sähköpostiosoitteen.

Palkintona arvonnassa on Salvatore Ferragamon Incanto Heaven. Tämä tuoksu on tullut mulle lehtitilauksen kaupanpäällisenä eikä se yksinkertaisesti sovi minulle. Kevyt kukkaishedelmäinen tuoksu pääsee uuteen kotiinsa alkuperäispakkauksessaan, ja on kooltaan ihan kelvolliset 30 ml.

Osallistumisaikaa on  30.11. saakka!! Onnea arvontaan!!

24 kommenttia:

  1. En osaa valita näiden kahden väliltä, mutta parhaat ovat
    Burberry Brit
    Lancome Hypnose

    Löysin hetki sitten blogisi ja en ole ennen törmännyt hajuvesiblogiin. Itse olen tuoksufriikki, niin blogisi oli kiva löytö! :)

    nelffutus@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Blogisi (ne molemmat) kuuluvat minun lempparilukemistooni :) Kiitos siis kivoista blogeistasi <3

    Lempituoksuja on monia, mutta ylitse muiden on D&G L'Imperatrice 3! Siinä on vaan jotain niin ajatonta luksusta johon en kyllästy. Pullo on kauniin koruton ja itse tuoksu huumaa joka kerta käyttäjänsä :)

    nonnula@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Tämän hetken lempparituoksu on Lacosten Joy of Pink. Rakastan sen raikkaan greippistä alkutuoksua!

    Blogisi on tosi kiinnostava, voisin alkaa vilkuilemaan säännöllisesti :)

    emiliahakkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa :) Itse rakastan vaniljan tuoksua, nams <3

    VastaaPoista
  5. Hmm tätähän blogia voisi alkaa seurata (:
    Tykkään itse tosi monenlaisista tuoksuista, tällä hetkellä ehdoton suosikki (käytössä joka pvä) on Escadan Taj Sunset (:

    micjac@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Kaikista lempparein tuoksuni on Firenzestä pienestä parfymeriasta ostettu vaniljan tuoksuinen hajuvesi. Tuoksu ei ole ällömakean vaniljainen, vaan ihanan paahdetun ja toffeisen makea, rakastan<3

    Blogissa ensimmäisenä kiinnitti huomion selkeän tyylikäs ulkonäkö, plussaa siitä! Nyt tutustumaan itse sisältöön ----->

    - Shona (sonja.maria@luukku.com)

    VastaaPoista
  7. Löysin blogiisi Nelliinan vaatehuoneen kommenttiboksin kautta ja tämä vaikuttaa todella mielenkiitoiselta.

    Suosikkini on ollut jo vuosikymmenen verran Diorin J'adore, ei vain ole toista sen vertaista, joka sopisi minulle yhtä hyvin. Toisaalta ainahan sitä mielellään kokeilee kaikkia uutuuksia ja uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista
  8. Olen aivan-täysin-totaalisen hullaantunut Jennifer Anistonin nimikkotuoksuun, vaikka en yleensä julkkistuoksuista ihastu. Tämän kanssa sai käydä pienen hankintataistelun, mutta kannatti!

    http://2muuttujaa.blogspot.com/2011/06/uusien-tuulien-tuoksu.html

    Harmittaa vain, että toista pulloa on varmaan vielä vaikeampi hyppysiin saada. Mutta uutta ihastusta odotellessa.. ;)

    Heti ensi käynnillä blogisi sai jäämään tutkailemaan Oopiumluolaa syvemmälle.. :)

    Ida/2M

    VastaaPoista
  9. Löysin tänne Ostolakossa-blogin kommenttiboksin kautta, pitää alkaa seuraamaan koska olen oikea tuoksufriikki :)

    Bongasin vastikään Bath&Unwind-sivustolta Tokyo Milk -nimisen sarjan. Tokyo Milk tekee parfyymejä, voiteita sekä meikkipusseja.

    http://www.tokyo-milk.com/

    Tilasin heti pari parfyymiä, joista toinen, Honey and The Moon iski varsinkin täysillä. Kyseessä on tosi makea, hunajainen tuoksu:

    "A decidedly different collection of brilliantly paired fragrance notes housed in an alluring glass bottle decorated with Summer's buzzing bee.

    Subtly sweet: Honey, Sugared Violet, Jasmine & Sandalwood."

    Pääkallolla varustettu pullo "Dead Sexy" on sarjan suosituin, tuoksu on ihanan tumma ja jotenkin tosi sensuelli! Nojoo, kuvaus onkin "Romantic & Ethereal: Deep Vanilla, Exotic Wood, White Orchid, Ebony."

    Kokeilut Tokyo Milkin parissa jatkuu varmasti...

    VastaaPoista
  10. Parfyymeistä lempituoksuni on Viktor & Rolfin Flowerbomb.
    -Malja, padawana(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. MIKÄ SATTUMA! Juurikin tänään eksyin piiiitkästä pitkästä aikaa tuoksuvesikaupoille ja tämä enimmäisenä pisti silmääni (vai nenääni). Tuli fiilis että koskaan en ole ollut tämän lähempänä Sitä Oikeaa! Rahatilanteen vuoksi ei lähtenyt tämä, eikä toinenkaan ihanuus mukaani. Mutta oi kyllä. Juurikin tuo kyseinen Incanto on yksi seuraavia pinnallisen tyttömäisiä hankintojani. John Gallianon Parlez-moi d'Amourin lisäksi.
    p.s. Olenkin kaivannut blogia joka keskittyisi tuoksuihin. Jotenkin turhauttaa nämä super eksperttien ja brändien ympäripyöreät kuvaukset tuoksuistansa. Kaikki on aina niin "voimakkaan huumaavaa kypsälle naiselle" ja "sitruksisen kukkaista nuorekkaalle naiselle"

    VastaaPoista
  12. Tällä hetkellä lempituoksuni on sitruksinen ja hakusessa on joku siltä tuoksuva (mutta ei liian makean hedelmäinen) hajuvesi. Tykästyin Sisley Eau De 1:een parilla viime tuoksutteluilla, mutta valitettavasti se on vaan niin törkeän kallis pullo, että on saa itseäni ostamaan sitä. :(

    sugaredvice(ät)yahoo(döt)com

    VastaaPoista
  13. Ed hardy-for women tai Puma-flowing ;)

    Itse just löysin sun blogin, ja just niinku Athene sanoi, on mukavaa kun joku blogi keskittyy tuoksuihin!

    pinjaa123@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Mun lemppariksi muodostui Lancomen minipullosarjan Tresór In love..vaikka magnifiqueta varten se piti hankkia! Bossin Orange on kans aika muikea! :)

    VastaaPoista
  15. Suklaa-vanilja on ihana :P
    satujka[a]gmail.com

    VastaaPoista
  16. MIKÄ SATTUMA! Juurikin tänään eksyin piiiitkästä pitkästä aikaa tuoksuvesikaupoille ja tämä enimmäisenä pisti silmääni (vai nenääni). Tuli fiilis että koskaan en ole ollut tämän lähempänä Sitä Oikeaa! Rahatilanteen vuoksi ei lähtenyt tämä, eikä toinenkaan ihanuus mukaani. Mutta oi kyllä. Juurikin tuo kyseinen Incanto on yksi seuraavia pinnallisen tyttömäisiä hankintojani. John Gallianon Parlez-moi d'Amourin lisäksi.
    p.s. Olenkin kaivannut blogia joka keskittyisi tuoksuihin. Jotenkin turhauttaa nämä super eksperttien ja brändien ympäripyöreät kuvaukset tuoksuistansa. Kaikki on aina niin "voimakkaan huumaavaa kypsälle naiselle" ja "sitruksisen kukkaista nuorekkaalle naiselle"

    p.s.2 Kommenttini uudemman kerran. Rekisteröitynä tällä kertaa.. Vähän oli tuo salasana unhoituksissa kun ei oltukaan omalla koneella. :D Aiemman kommenttini voi toki poistaa. Pahoitteluni tästä kämmistä!
    Ja hei kirjottelethan ahkerasti jooko! Tällä hetkellä olen täysin hurahtanut tuoksuihin enkä tahdo saada tarpeekseni (=

    VastaaPoista
  17. Ei hemmetti, miten en oo aiemmin löytäny tätä blogia?! Mua on aina tympiny kun on meikkiblogeja ja muotiblogeja ja eläinblogeja ja jajaja you name it, mutten aiemmin oo koskaa törmänny hajuvesiblogiin ja viimein sellanen sitten löytyi :D ja nyt sitten asiaan.. meikäläinen ei oo oikeen osannu koskaan päättää mikä ois mun lempparituoksu. Se vaihtelee kausittain, ja tällä hetkellä lemppari on kaikesta keväisyydestään huolimatta L'eau Par Kenzo :)

    VastaaPoista
  18. Hei! Löysin vasta blogiisi ja mielenkiinnolla olen sitä selannut. Rakastan tuoksuja mutta kirjoittelen niistä omassa blogissani aika harvakseltaan. Lähiaikoina on kylläkin tulossa yksi tuoksupostaus.

    Lemppareihini tällä hetkellä kuuluu mm. Ed Hardy For Women (jonka hankin jo ennen kuin se rantautui Kickseihin) mutta tykkään käyttää tuoksuja aika pitkälle fiilistuntumalla eli vähän tilanteen mukaan. Joskus tuoksut innostavat myös kausittain, vähän aikaa johonkin tiettyyn tuoksuun on kauhea himo ja sitten se voi taas jäädä pitkiksikin ajoiksi unholaan.

    Incanto Heaven kuulostaa ja näyttää siltä, että voisin siitä pitää kovastikin.

    VastaaPoista
  19. Kevyt kukkaishedelmäinen on just mua. :D Siispä osallistumaan.

    Lempituoksua on hirvittävän vaikea valita. Escadan kesäätuoksut ovat lähtökohtaisesti aina ihania, mutta niissä aiheuttaa arvonalennusta niiden merkki. Se kun on niin teinipissis. Tuoksussa merkki on myös olennainen osa. Sanon joka tapauksessa nyt tähän Lancômen Ôui!-tuoksun, sillä sitä olen käyttänyt aikanaan pullon loppuun ja toinen pullo minulla onneksi on. Sitä ei myöskään saa enää.

    Hyvänä kakkosena DKNY:n vihreä omppu, mutta sitä saa yhä joten sen tunnearvo ei ole niin merkittävä.

    girlwithoutapearlearring@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Hei!
    Minun lempituoksu on Sarah Jessica Parkerin NYC.
    Tykkään hiukan makeista tuoksuista,joka ei saa kuitenkaan olla kovin raskas tai liian "haiseva".
    anuroininen@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Viimeisin tuoksuihastukseni on ollut Marc Jacobsin Oh Lola. Aiemmin olin käynyt kaupoilla tuoksuttelemassa tuoksun kypsempää isosiskoa, Lolaa, mutta se ei ollut aivan sitä, mitä hain - Oh Lolan kanssa ryntäsin kassalle miltei heti. Olen vaniljatuoksujen fani, joten nyt kun lueskelin tuoksun kuvausta fragranticasta, en ihmettele lainkaan, että innostuin tuosta niin paljon.. Itse haistatan vuodenaikasäännöille piut paut, sillä mikä olisi piristävämpää, kuin kukkaistuoksu pimeässä.

    VastaaPoista
  22. Ooh Marc Jacobsyn Daisy on suurta rakkautta <3
    Kepa hopsan123@hotmail.fi

    VastaaPoista
  23. Lempituoksua on tosiaan vaikea valita, koska se riippuu niin paljon ajasta ja paikasta... :) mutta tällä hetkellä lempituoksujani voisivat olla Issey Miyaken L'Eau D'Issey ja The Body Shopin Dreams Unlimited.

    Olen vasta viime aikoina kiinnostunut ylipäätään enemmän tuoksuista, niissä onkin paljon enemmän kuin "tuoksuu hyvältä/haisee pahalta" -taso! Kiinnostukseni ovat herättäneet Oopiumiluola ja Nuuh Beibe. Omistan nykyisin Perfumes:A-Z guiden kindle-version, ja aion jossain välissä tilata kasan sampleja/decantteja mielenkiintoiselta vaikuttavista tuoksuista esimerkiksi theperfumedcourtista tai vastaavasta. Jos sinulla on hyviä ostospaikkavinkkejä näytteiden ostoa varten, niin niitä otettaisiin mielenkiinnolla vastaan!. :D

    VastaaPoista
  24. Hei!

    Löysin blogisi Ostolakossa -blogin kautta. Täytyy ruveta seurailemaan :)
    Lempituoksuni on Guccin Rush 2. Aikaisemmin lempituoksuni oli Christina Aquileran tuoksu (se ensimmäinen Aquileran tuoksu). Etsin koko ajan itselleni täydellistä tuoksua, tällä hetkellä on käytössä tuo Gucci, mutta koko ajan pidän nenän auki täydellisempää varten :)

    - Susanna
    susanna.pa@netti.fi

    VastaaPoista