tiistai 15. marraskuuta 2011

Viktor & Rolf - Eau Mega.


 Introducing Eau Mega, the new larger-than-life fragrance from Viktor & Rolf.
 Eau Mega is the modern expression of femininity as a strength. 
Glamorous, chic and sophisticated, this fragrance is a celebration of a new icon. 
A fresh, green, ultra-faceted floral fragrance that is an ode to the seductive
attraction of the Eau Mega woman. Megafy yourself!


En uskonut tarttuvani tähän tuoksuun ihan heti. Kohdattuani Eau Megan pian ilmestymisensä jälkeen pariin otteeseen - aivan ohimennen - mieleeni jäi vain pullon hauska yksityiskohta. Tuoksua suihkaistaan siis Viktor & Rolfin tuttua sinettilogoa puristamalla. Ulkonäkö on siis ihan nätti, mutta mielestäni hauskuus loppuukin tähän. Tämä tuoksu voisi olla Flowerbombin tavoin iso hitti, mutta vielä todennäköisemmin se tulee jäämään unohduksiin. Tätä mielikuvaani ei loivenna pienen ilmaisnäytteen lahjoittanut tuoksumyyjä, jonka mukaan Eau Mega on jäänyt vähälle huomiolle. Tartuin tuoksuun ilolla aikeenani kyseenalaistaa ja jopa kumota moinen päähäni pesiytynyt ennakkoluulo.

Raikkaan ja harmittoman ensivaikutelman myötä oli helppo lähteä suihkimaan tätä omaan ranteeseen. Nykytuoksuille ominainen hedelmäisyys ja sitruksisuus harvemmin saa minua syttymään. Alku on lähinnä lattea. Moderni ja kevyt sekoitus melonia ja päärynää saa kuitenkin pian seuraa jostain yrttisestä. Olen tunnistavinani vihreän nuotin basilikaksi. Pienen kypsyttelyn jälkeen voisin mennä takuuseen basilikasta, ja lopulta se tuntuu vain pahenevan. Harvinaista kyllä, minulle tulee pakottava tarve jynssätä ranne puhtaaksi - kahdella saippualla! Harmiton tuoksu ei ehkä olekaan niin harmiton. Eau Megaa voisi sanoa tylsäksi, mutta jotain ryhdikästäkin siinä on. Uskon oman tuoksuelämykseni muuttuvan kuitenkin muistoissani hieman negatiiviseksi mahdollisesti juuri tuon basilikan takia.

Tuoksun takaa löytyvät nenät Carlos Benaim (Prada, Calvin Klein, Ralph Lauren, Bvlgari) ja Olivier Polge (Jimmy Choo, Burberry, Jil Sander) . Yhdessä he ovat olleet työstämässä myös Flowerbombia sekä mm. Giorgio Armanin Codea. Flowerbombiakin on kuvailtu latteaksi ja tylsäksi, mutta itse koen kuuluvani kohderyhmään, jopa kiitolliseen sellaiseen.

Mikäli Eau Mega ei vielä ole tuttu suosittelen kuitenkin lämpimästi siihen tutustumista. Voi toki olla, että pimeä ja kylmä vuodenaika ei ole tälle tuoksulle kaikkein otollisin...

4 kommenttia:

 1. Arvontaan kommentoidessa unohdin kysyä, että olisiko mitenkään mahdollista, että lisäisit blogisi Bloglovin.comiin, itse kun luen blogeja oikeastaan vain sitä kautta ja tätä ei näyttänyt siellä olevan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea blogillesi hyvästä alusta :) Olen huomannut saman kuin monet muutkin lukijasi: pelkästään tuoksublogeja on verraten vähän meikki-, kynsi- ja yleisiin kosmetiikkablogeihin nähden. Erotut eduksesi :)

  En viitsinyt kommentoida arvontapostaukseen, sillä luen tätä vain näkymättömänä lukijana (näkyvä lukulistani rajoittuu oman blogini teemalla tiukasti eläinblogeihin). Ajattelin silti hihkaista ääneen, että tiedät tulevasi luetuksi :)

  VastaaPoista
 3. iita - :) enpä ole tajunnutkaan lisätä blogiani blogloviniin. vanha blogini siellä taitaakin olla, mutta itsellä on tyystin unohtunut bloglovin kun itse seuraan blogeja lähinnä bloggerilla. kiitos vinkistä, lisään blogini heti!

  ella - kiitos kauniista palautteestasi, osallistu nyt ihmeessä arvontaankin! toivottavasti saan sinut kylään toistekin!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon, kävin heti lisäämässä itteni seuraajaksi että pysyn kärryillä missä täällä mennään :)

  VastaaPoista