lauantai 12. marraskuuta 2011

House of Sillage Tiara.

Luksustuoksuihin erikoistuva House of  Sillage on juuri lanseerannut ensimmäisen tuoksunsa, Tiaran. Kukkais-itämaisella chypre-tuoksulla on huikea kristallein koristeltu cupcaken muotoinen pullo!  House of Sillage kertoo tuoksunsa sisältävän vihreää tangeriinia, bulgarialaista ruusuöljyä sekä madagaskarilaista vaniljaa. Tuoksun on luonut Francis Camail, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Bond No. 9:n ja Annick Goutalin kanssa.
5000 kappaleen erään rajattu 75 ml:n tuoksu ylväässä laatikossaan houkuttanee ketä tahansa. Mutta mikäli asut palatsissa, ajelet Maseratilla ja lennät yksityiskoneella - kuten mannekiini House of Sillagen videolla - sinulla todennäköisesti on myös varaa 1200 dollarin Tiaraan. Monien nettikirjoittajien kanssa on helppoa olla samaa mieltä ainakin pullon ulkoisista avuista - Tiara on kuin tehty morsiamille!!
Näitä kahtaa kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan vimeo.comista Tiaran mainosfilmin sekä kuulemaan mitä Francis Camaililla on sanottavanaan...

2 kommenttia:

  1. Todella nätti pullo. Valitettavasti pakkauksesta voi jo päätellä, että tämä on statussymboli-tuoksu. Eihän tollaset laatikot markettien hyllyille mahdu. Tässä maksetaan enemmän kaikesta muusta kuin itse hajuvedestä. (Tai no niin kai se on melkein kaikkien hajuvesien kohdalla...?)

    VastaaPoista
  2. luksustuoksu on kyseessä ehdottomasti, tuntuu myös hyvin kaukaiselta, että tätä suomesta löytyisi.

    hajuvedet on mulle ylellisyystuotteita. en tosiaan voi puhua varsinaisista hyödykkeistä. on mahdotonta sanoa kuinka paljon ilmaa jossain tuotteessa on, mutta hintatasosta riippumatta sitä lienee hyvin paljon.. :)

    VastaaPoista