lauantai 12. marraskuuta 2011

Lancôme Trésor Midnight Rose.Sain tänään tuoksunäytteen Lancômen syyskuussa lanseeraamasta Trésor Midnight Rosesta. Tämän tuoksun mainoskasvona on söpö ja tyttömäinen Emma Watson. Juuri söpö ja tyttömäinen on itse tuoksukin.

Olisinko edes kirjoittamassa tästä ellei tuote sattuisi olemaan ns. laatutalon tuoksu..? Mainitakseni jälleen julkkistuoksut - tämä voisi hyvin olla sellainen! Ja lopulta kai onkin - kysymys kuuluukin kuinka paljon kiitollisempaa filmitähdelle on antaa kasvot Lancômelle kuin vain päätyä sinne arkiseen Anttilan hyllyyn..? Tuoksu on kyllä kohtalaisen laadukas - nuorekkaalla tavalla hienostunut. Mikäli nuoret naiset saavat tänä jouluna tuoksulahjoja uskon monesta kääreestä paljastuvan juuri Midnight Rosen.


Mutta mitäpä sanoo itse Lancôme? 

 Uusi romantiikan tuulahdus valloittaa Pariisin...
Kiehtova, kaunis nuori nainen kulkee valojen kaupungissa levittäen loistetta ympärilleen. 
Tämä kaupunki on ihanteellinen näyttämö romanttiselle kuurupiilolle. 
Ota sydämeni kiinni jos saat!

 Trésor Midnight Rose on kuin raikas, 
makea rakkauden ruusu, 
odottamattoman kohtaamisen symboli.

Ensi hetkestä lähtien intensiivinen ruusu ja elinvoimainen 
rohkea vadelma lumoavat hurmaavalla yhdistelmällään.
Jasmiinin ja pionin hyväilyä korostavat raikas 
mustaherukansilmu-uute ja intensiivinen roseepippuri.
Viimeisenä viettelyksen silauksena kynäkatajauute, 
vanilja ja myski lämmittävät kukkaisvivahteita 
muodostaen suorastaan riippuvuutta aiheuttavan, 
modernin pohjatuoksun.


Hypnôse (2005) oli ylivoimainen lempituoksuni muutama vuosi sitten - ja on yhä tänäkin päivänä viiden kärjessä. Hypnôsen jälkeen jokainen Lancômen uutuus onkin tuottanut mulle pettymyksen toisensa perään. Mutta parjaamatta paras - ainakin Midnight Rosen kohdalla on pakko todeta, että vika voi olla ennemmin suhteessani itse sen edustamaan tuoksutyyppiin.

Voi kuinka helppoa Midnight Rose olisi ollut sivuuttaa! Ja kuinka paljon helpompaa olisi juuri tällaisen tylsän tuoksun kohdalla kiinnittää huomio huvittuneestikin pelkkään mielikuvamarkkinointiin. Enemmän kuin ruusu missään vaiheessa tässä tuoksussa bilettävät ylipirteät marjat. Aivan alussa mustaherukka suorastaan pomppaa esiin ja se jopa ilahduttaa - hetken. Tämän jälkeen marjojen terävyys vain ottaa päähän!

Midnight Rose jää elämyksenä kovin latteaksi. Vastaavia tuoksuja on impattu viimevuosina uutuustiskeillä jopa liian monta kertaa. Kaipaankin auttamattomasti täyteläisempää pohjaa. Ja missä se jasmiini tuoksuu..? Voi olla, etten ole kyllin nenäkäs tai sitten olen tukossa - mikäli jasmiini tuoksusta löytyy on sen osuus tarkemmankin nenän haistaessa varmasti vaisu.
Mikäli Midnight Rose kiinnostaa kehotan tsekkaamaan myös Yves Saint Laurentin Parisiennen. Täyteläisempien tuoksujen ystävänä Parisienne on se minulle sopivampi pullollinen tällaista mainostettua nuorekasta pariisilaisuutta. Mielikuvalla ei tosin ole osaa eikä arpaa Parisienne-rakkauteeni. Mutta siitä juttua joskus toiste.

..

3 kommenttia:

 1. Mullahan on tunnetusti huono tuoksumaku, tykkään kaikesta kamalasta. Mä olen sellainen Escada-tyyppi hajuissa, vaikken muuten lainkaan. Tämä nappasi silti, olin yllättynyt. Lancômen tuoksut ovat pääsääntöisesti kamalia ja alkuperäinen Tresor ei nappaa yhtään. En ihmettele, jos sulle jäi lattea fiilis - mä tykkäsin, ja se on merkki siitä että tällä ei paljon hifistellä. :D

  VastaaPoista
 2. Noh noh, ei ole olemassa huonoa tuoksumakua - on vain erilaisia tuoksumakuja. :) En ole juurikaan vanhaa Tresoria haistellut, mutta se oli joskus äitini lemppareita. En ainakaan silloin kakarana tykännyt. Multa löytyy yksi Escadan kesätuoksu, Moon Sparkle. Vaikken ole käyttänyt sitä pitkään pitkään aikaan uskon vakaasti, että jokaiselle tuoksulle on aikansa ja paikkansa.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ensimmäinen kallis hajuvesi minkä olen itse ostanut. Olen ollut pitkään Emma Watson fani ja kun näin tämän mainoksen minun piti mennä testamaan kyseinen hajuvesi. Ihastuin tuoksuun heti ja olen ollut sen kuluttaja sen jälkeen. Moni on kehunut tuoksua ja ovat ihan lumoutuneena tullut tuoksuttelemaan tuotetta työhuoneeseen :-)
  http://annisuvisuo.blogspot.com

  VastaaPoista