sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Comme des Garçons Dover Street Market.
Samplepostauksessani tuli vilautettua Comme des Garconsin Series 3 Incense-näytteitä. Niitä olen pyöritellyt jo muutaman vuoden. Olen myös varmasti yhtä pitkään haaveillut sarjan kokonaisesta pullosta, no rehellisesti jopa useammasta. Hiljattain mulle kuitenkin tarjoutui tilaisuus ostaa second handina varsin edullisesti huusholliimme Comme des Garconsin Dover Street Market, niin ikään suitsukkeinen unisex-tuoksu. Tiesin mieheni ihastuvan siihen myös, ja sinnehän se päätyi - hänen tuoksukaappiinsa. Havaintojeni perusteella tuoksu ei kuitenkaan ole kaappiin jäänyt vaan se on ollut ehkä käytetyin tuoksu tässä loppuvuoden aikana.

Dover Street Marketissa on siis reilusti suitsuketta. Alku on kevyen pippurinen ja välittömästi myös katajanmarjainen, pohjalla vankkaa havupuuta. Tuoksu tuo mieleen metsämaiseman viileällä ja kostealla säällä. Savua piipustaan tupruttavan saunan. Tuoksun voisi helposti sovittaa urbaaneimpaan mahdolliseen ympäristöön, vaikkapa klubikeikalle.

Vuonna 1969 perustetun Comme des Garconsin hajuvesiä (ensimmäinen ilmestyi 1994) on ollut saatavilla täkäläisittäin varsin epätasaisesti. Edesmenneessä Helsinki 10:ssä CDG:n tuoksusarjoja oli muutama vuosi sitten tarjolla kunnioitettavan laajasti. Nykyään joitain tuoksuja löytynee Beamista ja Artekilta. Jälkimmäisestä varmuudella Artekille itselleen varta vasten suunniteltu Standard...

3 kommenttia:

  1. Oh, tämäkin CdG kuulostaa ihanalta! Pakko rynnätä Beamiin kattelemaan mitä sieltä löytyy. En ole koskaan haistanut näitä tuoksuja, ainoastaan ihaillut netissä. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, toivottavasti tarjolla on pulloa jos toistakin! Pitäisi itsekin käväistä mestoilla pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista
  3. Hei ihanainen, sinulle on haaste blogissani ♥

    VastaaPoista