maanantai 23. marraskuuta 2015

John Galliano.Marraskuu pitää pintansa ja on tänäkin vuonna ollut kaikkien kliseiden mukaisesti pimeä. Mutta pimeässä piilee usein oma romantiikkansa. Mikäli hieman tummasävyisempi estetiikka puree sinuun myös John Gallianon John Galliano saattaa tehdä sen. Jo vuosia sitten Nekun (Lazy Dynamite) ylistämä tuoksu osui käteeni tänään etsiessäni kätköistäni jotain ihanaa. Sellaista tuoksua joka on viipynyt luonani jo hieman pidempään ilman, että olisin siihen vielä koskaan täällä blogissani tarttunut.

Aika nopeasti nettiä penkoessa huomaa, että John Gallianon ensimmäinen hajuvesi vuodelta 2008 on onnistunut haalimaan itselleen jonkinasteisen kulttimaineen. Ei myöskään ole tavatonta, että jo lyhyessäkin ajassa hajuvedet päätyvät syystä milloin mistäkin reformuloitaviksi. Vielä vähemmän yllättäviä on kaikenlaiset huhut, ja tämänkin tuoksun kohdalla on epäilty uudistettua ainesosaluetteloa. Varmaa tietoa en ole löytänyt, joten elän uskossa, että oma pulloni, sekä yhä edelleen markkinoilla olevat pullot, pitävät sisällään täsmälleen samaa kamaa.

John Gallianon tuoksut lienevät täkäläisittäin tutumpia lähinnä Parlez-moi d'Amourin ja sen useamman flankerin myötä. On hieman tylsää, ettei tätä hajuvettä ole koskaan näkynyt suomalaisten kauppojen hyllyillä. Sitä on silti helposti ja edullisesti saatavilla mm. täältä. Oma pulloni on eau de parfum, mutta markkinoilla on myös kevyempi eau de toilette-versio.

John Galliano on hyvin omintakeinen tuoksu. En osaa nimetä toista tuoksua joka tästä tulisi mieleen. Omalle iholleni tämä asettuu pehmeästi. Tässä tuoksussa ei voimakkuudestaan huolimatta ole mitään pistävää. Vaikka mm. Fragrantican käyttäjät ovat antaneet eniten pisteitä suitsukenuotille en sitä itse tästä merkittävimpänä nostaisi esille. Tässä tuoksussa on oma muhkea kimpullisensa kukkia - ruusua, iiristä, orvokkia ja pionia. Tuoksussa on jonkin verran kohinaa, suitsuketta vain kepeästi. Tämä hajuvesi voi nostaa kierroksia, mutta toisaalta sen pehmeä puuterisuus voi myös lisätä turvallisuuden tunnetta. Olen huomannut, että joskus tämä tuoksu saattaa ottaa hieman päähän, eli ihan herkimmille tuoksusärkyiljöille en tätä suosittelisi. Makeahko John Galliano voi toimia myös mainiona voimatuoksuna mikäli sattuu hieman jännittämään joitakin paikkoja tai tilanteita. Jos halajaa hajuvedeltä hieman sensuellimpaa tunnelmaa niin tässä sitäkin piisaa.

Sattuipa niin hassusti, että tänään uutisoitiin legendaarisen The Curen tulevasta Helsingin-konsertista. Ei paljoa tarvitse arvailla - tähän loppuun sopii osuvasti yksi yhtyeen tunnetuimmista hiteistä.


..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti