tiistai 27. maaliskuuta 2012

Chanel Les Exclusifs Jersey.

 Monien bloggaajien tavoin voisin joskus otsikoida juttuni muutoinkin kuin tuoksujen nimillä. Tällä postauksella oli välittömästi vahva otsikkoehdokas. "Laiska laventeli".

 Ensimmäinen suihkaus tätä on yllätys - se todella on laventeli, vahva sellainen. Käännät selkäsi ja mietit sopisiko tämä tyynyliinalle nukkumaanmennessä. Hetkinen.. Suihkitaanpa lisää..

 Mitä helvettiä!? Missä on laventeli..? Laventeli on laiska ja väsynyt! Vaniljaa ja myskiä ja läpätilää - ja jotain anopin kasvimaalta.. Jerseyn laventeli poistuu bileistä kotiin katsomaan Uutisvuotoa, hyvästelemättä ketään. Se jättää jälkeensä ne pari ujoa tyyppiä jotka nököttävät aikansa kahden parvekkeella. Pian katsot ulos ikkunasta, mutta siellä ei ole ketään. Jersey vain haihtuu pois. Et enää seuraavalla viikolla tunnista häntä kun kävelette kadulla vastaan.

 Voisin sanoa suoraan olevani pettynyt. Halusin ensin kyseenalaistaa Fragranticasta lukemani arvostelut, mutta voimani saati tahtoni eivät riitäkään. Tässäkö tämä todella oli..?

...

2 kommenttia:

  1. Tätä tuoksua on siis laajasti haukuttu bloggaripiireissä. Mulla on siitä vasta yksi hajuhavainto: haistelin sitä myyjän häiritsemänä Chanelin puodissa jokin aika sitten. Tykkäsin alkutuoksusta, joka oli hyvin intensiivinen, mutta sen jälkeen tuoksu ei jättänyt muistijälkiä. Kiitos mainiosta muistinvirkistyksestä, sain tänään oman Joiseyni ja haistelen sitä varmasti rauhassa lähiaikoina!

    VastaaPoista
  2. Minua kiinnostaa kovasti päästä lukemaan sun näkemys tästä!!

    Olin kyllä pettynyt, vaikka alku todella oli lupaava. :)

    VastaaPoista