torstai 29. maaliskuuta 2012

Bond No. 9 So New York.Bond No. 9 on minulle kaikkineen tuore tuttavuus. Ensikohtaamisella tykästyin So New Yorkiin, ja onnistuinkin saamaan anteliaalta Saks Fifth Avenuen herralta näytteen omakseni. Ennen lähempää tutustumista mulla ei enää ollut muistikuvaa tuoksusta, niin paljon nenääni kiusasin tuoksuttelukierroksellani..

Tuoksuun tutustuminen ei ole ollut kivutonta kotonakaan. Alkuun se oli minusta mitäänsanomaton. Ehkä se sekoittui mielessäni johonkin toiseen Bond No. 9:iin.. So New York ei yltä gourmandina samaan kuin suuri rakkauteni, Angel.. Ensivaikutelma on kiireinen. So New York väläyttää kyllä vilpittömän hymynsä, kunhan malttaa ensin rauhoittua. Bergamotti tasoittaa rasvaista pähkinää - vai onko se marsipaania.. So New Yorkin kanssa juodaan vanilla lattea ja suunnitellaan vierailua läheiseen suklaapuotiin. Pohjalta So New York on herkän myskinen. Syleilevä.

Nuuskuttelen rannettani ahkerasti pitkin iltaa. Tämä voisi olla minulle päiväversio Angelista. Niin paljon helpompi, todennäköisesti ympäristössäkin paremmin siedetty. Hyvin hyvin kaunis tuoksu. So New York kuuluu ehdottomasti toivelistalleni.

Ei kärkeen, mutta top teniin..

 ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti