maanantai 21. maaliskuuta 2016

Miu Miu Miu Miu.Kas siinäpä Oopiumiluolan historian hauskin otsikko.

Miu Miu on tyyriin ja etäisen Pradan edullisempi sisarmerkki - no okei, silti aivan järkyttävän kallis. Miu Miu ojensi kätensä köyhemmillekin kuluttajille eli lanseerasi ensimmäisen hajuvetensä melko hiljattain, syksyllä 2015. Tuoksun takaa löytyy Pradan luottonenä Daniela Andrier. Mainoskuvissa söpöilee nuori tyttö, kielokimppu ja kissanpentu. Söpö on Miu Miun pullokin. Raskaan pullon leikkisä muotoilu toistaa Miu Miun laadukkaista käsilaukuistakin tuttua kuviointia. Sosiaalisen median mukaan korkin litteä punainen kiekko on tuonut monille mieleen klovnin nenän.promo


Kissanpentu on turvassa. Se ei pääse maistelemaan myrkyllistä kieloa, kuten ei hajuvesissä koskaan. Miu Miu on hyvin synteettinen tuoksu. Synteettinen runollisemminkin laitettuna. Tämän hajuveden kanssa allekirjoittaneelle ei toistaiseksi ole tullut täysin kotoisa olo, vaikka ihastuttava onkin. Se hämmentää kylmyydellään. Mukana on Givaudanin luoma, rekisteröity Akigalawood-nuotti. Käsittääkseni - minulla ei ole asiasta varmempaa tietoa - Akigalawood on jonkinlainen patsulijohdannainen, puinen ja pippurinen nuotti. Juuri pippurista pistävyyttä Miu Miussa onkin. Tuoksu on hauska, se myös kestää iholla todella pitkään. Todennäköisesti tästä tulee joillekin uusi suosikki - tai aivan ehdoton inhokki.


Ainakaan vielä Miu Miu ei ole löytänyt tietään täkäläisten tavaratalojen hyllyihin. Oman lahjaboksini tilasin joulun hujakoilla sokkohaisuna netistä.


..

2 kommenttia:

  1. Pullo on aivan super-ihana. :) Mutta luulen, että tämä hajuvesi ei menisi minulle mitenkään päin. Taidan vain ihastella näitä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan nuuskimaan kun vastaan osuu. Voi avautua sulle hyvinkin erilaisena. :)

      Poista