lauantai 18. helmikuuta 2012

Bond No.9.Kyllä. Tässä olen kovasti yrittänyt malttaa mieleni. Me ollaan lähdössä maaliskuussa ensimmäistä kertaa New Yorkiin. Viikon pituisesta retkestämme on varattu pieni siivu lätkämatsille ja oman tuokionsa olen päättänyt käyttää puhtaaseen tuoksuturismiin.
Ensimmäinen ja ilmeisin tutustumiskohteeni on New York-lähtöinen - ja New Yorkille omistettu - Bond No.9. Erityisen ihanaa on, että muutamien tavaratalojen ohella Bond No.9:lla on useampi oma putiikki ympäri Manhattania. Minua huimaa vuonna 2003 perustetun Bond No.9:n mykistävän runsas valikoima. Tuoksujen hinnat huitelevat 200 dollarin kieppeillä. Myös pelkät näytekokoelmat ovat hintavia. Hiki puskee kainaloihin ja epätoivon karkea kimpale on nousta kurkkuuni. Tässä skabassa on kuitenkin vain yksi häviäjä ja se on minun lompakkoni.
Laurice Rahme esittelemässä ja signeeraamassa tuoksujaan Saks Fifth Avenuella joulukuussa 2009.
Neilson Barnard (Getty Images)

..

7 kommenttia:

 1. Moi Tiia! Ajattelin, että sua voisi kiinnostaa tälläinen nettikauppa:
  http://www.shopping4net.fi/Kauneudenhoito/Naisille/Parfyymit/Eau-de-parfum.htm

  En tiedä oletko jo aiemmin tutustunut tuohon nettikauppaan, mutta meinasin että laitan sulle kuitenkin linkin, koska tuolta tuntuu saavan aika hyvään hintaan hajuvesiä, jopa sellaisiakin mitä ei normaalisti Suomesta saa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun pääset New Yourkiin ja fiiistelemään Bond No. 9 rauhassa, (ja osaa myös Tallinnassa? )! Jos New Yorkiin pääsisin, tekisin varmasti hajuvesiretken CB I hate Perfumelle ja Frederic Mallen liikkeessäkin olisi mahtavaa käydä!

  VastaaPoista
 3. Oi, Nonnu!! :) Shopping4net on kuin onkin mulle tuttu!! En ole tehnyt tuolta tilauksia vuosiin. Aivan loistava ja edullinen (toisinaan jopa tax free-hintojen alle..) nettikauppa!! Muistan tilailleeni tuolta mm. Anna Suin tuoksuja, ja ihan muutakin kosmetiikkaa.

  Vasilisa.. Mä olen laatinut hiljalleen listaa puodeista joihin tarttis päästä. :) Haastavaa sikäli kun aikaa on vain viikko ja mä _ehkä_ tahtoisin nähdä reissulla vähän muutakin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok :D Eiku tulit heti mieleeni kun surffailin tuolla sivustolla, itse löysin ihan hiljattain vasta koko sivuston :) Tein pienen tilauksen sieltä, olin aivan suu auki hämmästynyt kun sieltä sai Burberryn Britin 24 eurolla ja Elisabeth Ardenin 5th Avenuen 15 eurolla!! Lisäksi mukaan tarttuivat Escadan parin kesän takaiset kesätuoksujen vartalovoiteet, kummatkin alle 10 euroa kpl...ihan käsittämättömän halpaa!! :) Suits me!
   Teen postauksen blogiini tuotteista kunhan saapuvat!

   Oih, nyt pitää tunnustaa, että olen hieman kade tuosta NY:n matkasta! Sinne tekisi itsekin mieli matkustaa <3 Olen päättänyt, että kun joskus sinne asti pääsen, ostan yhden matkalaukullisen Bath&Bodyworksin ja Victoria's Secretin tuotteita mukaani :D

   Poista
  2. Aivan törkeän edullisia hankintoja olet tehnyt!! :) Kävin katselemassa itsekin taas ja siellähän ois vaikka ja mitä.. Voi ei.. :D

   Victoria's Secretiin saa kulumaan rahaa! Ostin viimeksi Miamista läjän tuoksuja ja vähän sitä alusvaatettakin. Ihana kauppa!! Kyllä siinä melkein oman laukun joutuu varaamaan, se on totta.. ;)

   Poista
 4. Onnittelut ja + 1 Vasilisan ehdotuksille. Aloita siitä CB:stä, luulen, että voisit muutenkin viihtyä Williamsburgissa Brooklynin puolella. Jos haluat oikeasti kaupungin underbellyjä, matkusta JMZ-linjaa itään ja jää pois jollakin randomilla pysäkillä.

  Tosipenkoja käy Bronxin puolen Marshallseissa ja Loehmannseissa.

  (Asuin kaupungissa kolme vuotta ja suunnitelmissa on paluumuutto vielä joskus - liian monta paikkaa jäi tutkimatta.)

  Älä muuten säästä yhtään rahaa paluumatkan tax freehen. Ellei maailma ole kovasti muuttunut, ne ovat Amerikan päässä köyhiä ja surkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vinkeistä!!

   Luulenpa vaan, ettei ensivisiitillä tulla poistumaan Manhattanilta. En usko, että ehtii.. :O

   Mitä noihin lentokentän puoteihin tulee niin en ainakaan Miamin kentällä löytänyt sellaista liikettä joka peittoaisi Helsinki-Vantaan myymälät. Olkoonkin, että JFK on iso - kyllä mä taidan päästä rahoistani eroon jo pitkälti ennen kotimatkaa.. ;) Oon jo miehellekin sanonut, että pitelee musta kiinni kaksin käsin jos yritän tehdä ostoksia Seutulassa. Kiitos dollarin ja euron tilanteen on edullisempaa ostella kosmetiikkaa vasta paikan päällä.

   Poista