maanantai 5. joulukuuta 2011

Tuoksuarvonta on ratkennut!!

Ensinnäkin, pahoittelut viivästyneestä arvonnan loppuratkaisusta! Meikäläinen hillui koko viikonlopun Tavastialla juhlistamassa Von Hertzen Brothersin ja allekirjoittaneen jo 10-vuotiaaksi ehtinyttä yhteistä matkaa.

Oopiumiluolan ensimmäinen tuoksuarvonta on siis päättynyt. Osallistujia kertyi arvontaan ilahduttavan - ja yllättävän - monta.

Vihdoin tänään keräsin arvontaan osallistuneiden nimilappuset kulhoon. Onnettarena toimi nelikuinen ranskistyttömme, Coco Chanel. Ensimmäisenä suuhun osui rutattu ruutupaperin pala Mohnin nimellä varustettuna. Laitoin Mohnille jo sähköpostia, joten Salvatore Ferragamon Incanto Heaven on siis yhtä osoitetta vaille valmis postitettavaksi.

Tämä arvonta olikin hauska kokemus, ja järjestänkin taatusti tulevaisuudessa uuden arvonnan.


Paljon onnea, Mohn!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Coco Chanelille! Ja kiitos Tiia sinulle arvonnan järjestämisestä! Olen aivan innoissani ja tuskin maltan odottaa uutta ihanaa tuoksuani! Jipii!! Varsinkin kun tunnun juuri tällä hetkellä kaipaavan kovasti tuoksuja päiviini (olisiko tämä masentavan musta alkutalvi syynä).

    VastaaPoista
  2. Jee, tuoksu saapui ehjänä perille ja olen sitä nyt innoissani tuoksutellut. Aluksi taisin vähän pelästyä, kun nuuhkaisin tuoksua ihan vaan suuttimen kärjestä ja se oli jotenkin kovin pistävä eikä kovin miellyttävä. Iholla Incanto Heaven on kuitenkin aivan ihana ja tykkään siitä todella, todella paljon!! Arvelinkin pitäväni siitä kuvauksen perusteella enkä onneksi ollut väärässä. Kiitos vielä arvonnan järjestämisestä!

    VastaaPoista