sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Acorelle.
Ensimmäisillä visiiteilläni Ruohonjuureen mietin mikä kosmetiikkaosastolla tuoksuu niin ihanalta. Pikaisilla teeostoksilla en kuitenkaan pysähtynyt selvittämään asiaa.. Keväällä kävin tsekkaamassa Samaan Aikaan Intiassa-näyttelyn Helsingin Taidemuseossa ja erään teoksen yhteydestä bongasin ensikertaa Acorellen hajuveden. Maailman ehkä suloisin ruusutuoksu kulki ihollani koko näyttelyn ajan, ja ihan pian googlettamalla löysinkin Ruohonjuuren valikoimista Acorellen tuoksuja. Alla muutama poiminta Acorellen valikoimasta.


Olen jo käyttämässä toista pullollista R de Rosea. Tuoksu kun ei yhtä taidenäyttelyä pidemmälle kestä - ja minähän tykkään tuoksua koko ajan! Acorellen luonnonmukaiset tuoksut eivät tosiaan kestä iholla pitkään. Juuri R de Rosella on kuitenkin aivan oma erityinen soppensa sydämessäni. Varsinkin kesätuoksuna tämä toimii loistavasti! Tykkään kuitenkin ympäri vuoden iltaisin rentoutua ennen nukkumaanmenoa hyvän musiikin tai kirjan parissa - tuoksuen R de Roselle. Kaivaten kesää.
Laajempaa tuttavuutta tehdäkseni päätin lähestyä Ekovistaa - Acorellen maahantuojaa - muutamien näytteiden toivossa. Vastaanotin paketin, jossa luokseni päätyi läjä näytteitä sekä täysikokoinen Absolu Tiare Eau Fraiche. Huone- ja tekstiilituoksuiksi kuvatut Eau Fraichet sopivat oikein passelisti ihollekin - ja parfyymien kanssa sekoitettaviksi.

Nyt huolellisemmin tutustuttuani olen huomannut, että Acorellen tuoksut ovat kaikkineen ihastuttavan lempeitä ja keveitä. Suurella todennäköisyydellä herkemmätkin nenät ja ihot kestävät näitä tuoksuja. Voisin kuvitella lastenkin pitävän näistä. Ensimmäisiksi tuoksuiksi varmasti helppoja ja turvallisia.


Katsoin oikeudekseni käyttää tässä postauksessa netistä ja Ekovistan sivuilta löytyvää kuvastoa. Tässä postauksessa esiteltyjä tuotteita olen vastaanottanut blogilahjana Ekovistalta.


..

2 kommenttia:

  1. Mukavan raikkaan ja kepeän kuuloisia tuoksuja. Näitä täytyykin käydä ensi kerralla Ruohonjuuressa nuuskuttelemassa :)

    VastaaPoista
  2. Tuota ruusuista on pakko käydä testaamassa. Mulla on just meneillään erilaisten ruusu-hajuvesien testailukierros ja vaikuttaisi hyvältä lisältä joukkoon. Ja siinä on uusinta intohimoani vadelmaa myös <3

    VastaaPoista