lauantai 24. maaliskuuta 2012

Anthropologie.



 Amerikkalainen Anthropologie vei sydämeni heti ensikohtaamisella Miamissa pari vuotta sitten. Rockefeller Centeristä löytyvä liike on uljaampi kahdessa kerroksessaan, ja konseptiin sopisi mielestäni täydellisesti pieni kahvila - Mokon hengessä. Romanttiseen sisustukseen ja naisellisen värikkääseen pukeutumiseen keskittyvän liikkeen ihana pieni yksityiskohta on tietysti tuoksuvalikoima! Kaikkea kaunista ihmetellen ja hipelöiden onkin miellyttävää kaikessa rauhassa kierrellä liikkeen tavarapaljouden keskellä aina välillä törmäten sinne tänne ripoteltuun tuoksutarjontaan.



 New Yorkin liikkeeseen nähden tällä hetkellä varsinkin nettikaupasta voi parhaiten löytää Toccan, Lollian, Histoires De Parfumsin ja Carthusian ohella vartavasten Anthropologielle suunniteltuja tuoksuja. Tällä kertaa en tavannut Anthropologien omaa Happ & Stahns-tuoksua, mutta mm. Le Labon ja Givaudanin Anthropologielle suunnittelemia tuoksuja pääsin nuuskuttelemaan pariin otteeseen viikon pituisen matkan aikana kauniin boheemisti sommitelluilta saarekkeilta.

 A Rather Novel Collectionin kuudesta tuoksusta saatavilla oli neljä tuoksua. Tee nostaa toisinaan ihokarvani pystyyn, mutta kokoelman idea oli jo yksinään hyvin raikas ja jännittävä. Unohdin itseni sen äärelle hyväksi tuokioksi. Mukaani jopa tarttui Stephen Nilsenin Silk Road Caravan. Aprikoosinen ja ruusuinen teetuoksu pyöristyy hellään vaniljaan ja valkoiseen myskiin. Kun otan huomioon pitkälle kevääseen edenneet New Yorkin päivät voisin kuvitella tämän puhkeavan parhaaseen loistoonsa täällä kotonakin vasta narsissien jo kukkiessa.




..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti