Oopiumiluolasta
Vuonna 2011 perustettu Oopiumiluola on ensimmäisiä suomenkielisiä hajuvesiblogeja. Oopiumiluolan sisältö syntyy puhtaasti fiilistelypohjalta - vailla genrerajoja tai otsaryppyjä. Haluan blogillani rohkaista kaikkia tutustumaan ja rakastumaan ennakkoluulottomasti kaikenlaisiin hajuvesiin - omaan nenään luottaen ja päivittäiseen elämään hyvää oloa ammentaen.

Parhaimmillaan tuoksut ovat minulle kuin vanhoja viisaita apuvälineitä antaen elämään iloa, voimaa, turvaa ja lohtua. Ne tarjoavat ehtymättömästi seikkailuja mielikuvitukselle ja herättelevät henkiin vanhoja muistoja.

Idän hämyinen estetiikka tarjosi varsin hauskan nimen juuri tuoksublogille, lähes kaikkihan tuntevat ainakin nimeltä Yves Saint Laurentin v.1977 lanseeraaman klassikkotuoksun. Jean Amicin ja Jean-Louis Sieuzacin luoma Opium on itämainen ja intensiivinen tuoksu. Se kuului myös oman äitini tuoksukokoelmaan lapsuudessani, ja on päätynyt muutamina variaatioina myös omiin kätköihini.

Uutuustuoksujen valtaisan tarjonnan keskellä kannattaa aina pitää nenä herkässä myös klassikkotuoksuille - esimerkiksi juuri Opiumille. Mikä tahansa tuoksu voi olla suuri aarre, löytyi se vaikkapa merkkiputiikista tai halpamarketista.

Oopiumiluola löytyy myös Instagramista.


Sydämellisin terveisin,

Tiia

...