perjantai 6. maaliskuuta 2020

The Ritual of Jing.Olen onnistunut kehittämään lievän riippuvuuden Ritualsin tuotteisiin. Melko pitkään mulla oli tapana shoppailla näitä höppänästi henkisyydellä brändättyjä herkkuja lähinnä Berliinistä, jossa Ritualsilla on useampikin oma ihana putiikki. Ritualsilla vierailu on aina ollut oma elämyksensä. Monia tuotteita pääsee kokeilemaan itse ja toisinaan olen shoppailun lomassa saanut maisteltavakseni Ritualsin teelaatuja.

Joulun välipäivät vietimme jälleen lempparikaupungissamme, ja tällä kertaa suosikkihotellimme kylpyhuoneen varustukseenkin kuului The Ritual of Dao-sarjan tuotteita. Juuri Dao-sarjan vartalosuihke olikin viitisen vuotta sitten ensimmäinen Rituals-hankintani. Lempeä ja tyynnyttävä Dao on miellyttävän kevyt ja yksi Ritualsin klassisimmista tuoksuperheistä. 

Muutama päivä sitten bongasin Ritualsin Instagramissa uutuussarjan, The Ritual of Jing. Hiljalleen valkeni myös, että perinteinen Dao on nyt nimenomaan korvattu Jingillä. Viikonlopun alun kunniaksi käväisin Itiksessä ja sieltähän se löytyi uutuus Stockmannin kemppariosastolta. Hyödynsin kantisalen ja suihkussa käväistyäni pääsinkin jo nautiskelemaan Jingistä. Jing on Daon kanssa lähes identtinen, todella helppo ja rentouttava. Lootusta ja ilmavuutta. 

Jing on itse asiassa jaettu kahteen osaan alaotsikoilla Sleep ja Relax. Hius- ja vartalosuihkeeksi tarkoitettu Relax on tämä nyt haistelemani tuote, Sleep-sarjan suihke on ilmeisesti tarkoitettu ns. tyynytuoksuksi, ja siinä luvataan tuoksuvan "pyhän puun" ja laventelin. Joskin kyseessä lienee koostumukseltaan Ritualsin tavallisia vartalosuihkeita vastaava tuote, jota voi yhtä lailla huoletta käyttää myös iholla. 

Tämä Daon ja Jingin kuvio muistuttaa kovasti muutaman vuoden takaista The Ritual of Ayurvedan saapumista markkinoille, jonka myötä ihastuttava Chakra Water sai väistyä uuden ja tummemman punaisen pullon tieltä. Vaikka Ayurvedaa ja Chakra Wateria markkinoidaan samoilla nuoteilla, ruusulla ja hunajalla, on niissä silti mielestäni keskenään enemmän eroavaisuutta kuin nyt Daossa ja Jingissä.

Käytän Ritualsin tuotteita usein, lempparituotteisiin kuuluu vartalosuihkeiden lisäksi pehmoisen täyteläiset suihkuvaahdot sekä Ayurveda-sarjan suolakuorinta, joka jättää ihon öljytyn tuntuiseksi ja voimakkaammin tuoksuvaksi. Pääpiirteissään Ritualsin tuotteet sopivat mainiosti ihan tavalliseen arkeen, ovat myös työpäiviin sopivan kevyitä ja raikkaita. 

Nykyään Ritualsia on helppo ostaa jo Suomestakin. Mielenkiinnolla odotan josko Ritualsin omia putiikkeja ilmestyisi pian tännekin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti