tiistai 1. joulukuuta 2015

Lush Snow Fairy.- Jos mä kävisin täs Lushissa..? Käyn vaan kattoo yhen jutun ihan nopeesti, tuu mun kans ineen..

- Mun migreenikauppa!!


Tällainen lyhyt keskustelu käytiin kumppanini kanssa tänään Mannerheimintiellä. Ja täytyyhän se todeta, multakin se joskus vaati kanttia pistäytyä kauppaan muutoinkin kuin kääntymään. En ole koskaan mieltänyt itseäni herkkikseksi mitä tuoksuihin tulee, mutta Lushissa on joskus mennyt mun kipuraja. Nykyään ei enää tee pahaa, olenkin jo vuosia ollut Lushin palasaippuoiden vannoutunut fani.

Aiemmin syksyllä piipahdin samaisessa Manskun myymälässä järjestetyssä Beauty Schoolissa. Pääsin ekaa kertaa livenä ihailemaan hajoavaa kylpypalloa - huushollissamme kun ei ole kylpyammetta. Kylpypalloissa vasta fanitettavaa olisikin! Aina ajoittain hypnotisoidun Instagramissa katselemaan kylpypallovideoita. Olen tässä suunnitellut, että seuraavalla lomareissulla etsin vaikka väkisin hotellihuoneen johon kuuluu myös ammeellinen kylppäri. Koska Lush. Mutta se Beauty School..! Beauty Schoolissa kylvetettiin ja kuorittiin ja rasvattiin käsiä. Valmistettiin porukalla mustikkainen Catastrophe Cosmetic-kasvonaamio, joka toimi ainakin omalla ihollani erinomaisesti. Joskus täytyykin päästä kokeilemaan kasvotuotteita lisää. Kyseessä oli ns. Open Beauty School. Eli tavallisesti näitä tilaisuuksia järjestetään sovitusti ryhmille, mutta tähän tilaisuuteen sai ennakkoon ilmoittautua ja ostaa oman paikkansa kaverilla tai ilman. Hintaan sisältyi tuolla kertaa itse ohjelman lisäksi pieni purkillinen naamiota ja 10 euron lahjakortti. Toivottavasti vastaavia järjestetään Lushissa tulevaisuudessakin - hyvillä mielin suosittelen lämpimästi kaikille kiinnostuneille.

Tällä kertaa Lushiin minut kuitenkin veti se yksi juttu, tuo otsikon ja kuvan tyyppi tietenkin. Olen aikaisempina jouluina jättänyt Snow Fairyn kauppaan, mutta tänään oli aika kiikuttaa himaan oma pieni pullollinen hubba bubbaa. Aivan uskomaton karkkituoksu tuossa suihkusaippuassa onkin, kerrassaan riemastuttava sellainen! Tämä hennosti kimmeltävä pinkki mönjä on myös melkoinen kulttituote. Kuulemma monet haalii tätä vuosittain jemmaan enemmänkin, kyseessä kun on ainoastaan joulusesonkiin rajoitettu tuote.


Ja vaikka toi mies ei itse kaupassa haluaisikaan vierailla niin kuitenkin kovin mieluisia on olleet kaikki ne palasaippuat, joita himaan olen kiikutellut. Viimeisimmät suosikit on olleet kermainen ja muskottipähkinäinen Yog Nog sekä pohjoismaisen marjaisa Reindeer Rock.

Lushiin ja Lushin tuoksuihin palaan myöhemmin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti